Politika privatnosti

Pravila o korišćenju kolačića  

1

ŠTA SU KOLAČIĆI?

Kolačići su male tekstualne datoteke sačuvane na Vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. NE predstavljaju opasnost za Vaš računar niti za Vašu bezbednost i uprkos pogrešnim predstavama, nemaju nikakve veze sa virusima poput 'Trojanaca'. Kada posetite neki sajt, kolačići dopuštaju sajtu da Vas 'zapamti' i da zapamti način na koji ste koristili sajt prilikom svake posete, što znači da će Vaš internet doživljaj biti mnogo bolji.
Ako želite da saznate više o kolačićima, na internetu postoji obilje informacija.
2

ŠTA AKO ŽELIM DA KONTROLIŠEM DOZVOLE ZA MOJE KOLAČIĆE?

Ako ne želite da primate kolačiće, možete izmeniti svoj pretraživač tako da Vas obaveštava kada mu se šalju kolačići ili možete da odbijte kolačiće u potpunosti. Možete i da izbrišete kolačiće koji su već podešeni.
3

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE

Mi koristimo Google Analytics, Webalizer i cPanel Analytics (u nastavku Analitika) , servise za veb analitiku. Koji uz pomoć kolačića analizira način korišćenja veb-sajta, a u cilju poboljšanja Vašeg iskustva na našim sistemima.

Na ovom veb-sajtu će se koristiti takozvani “ID korisnika”. ID korisnika funkcioniše kao Vaš pseudonim u Analitika servisu. Analitika povezuje Vaše internet navike i ID korisnika u profil. Analitika anonimno prati Vaše aktivnosti preko većeg broja uređaja (tablet, PC, smart telefon itd.).
Analitika prenosi i čuva informacije o Vašem korišćenju veb-sajta koje generišu kolačići (uključujući Vašu IP adresu).

Analitika samo dobija ID korisnika, a ne i Vaše informacije ili Vaše druge lične podatke. Nama je dostupna sažeta verzija kreiranog profila. Mi ne dodajemo nijedan drugi podatak koji bi Vas mogao lično identifikovati profilu povezanom sa oznakom ID korisnika.

Možete odbiti korišćenje kolačića tako što ćete odabrati odgovarajuća podešavanja na Vašem pretraživaču. Međutim, imajte u vidu da u tom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti ovog veb-sajta. Korišćenjem ovog veb-sajta, saglasni ste da Analitika obrađuje podatke o Vama na način i u svrhu koji su gore navedeni.

Dodatne informacije o kolačićima su dostupne na http://www.aboutcookies.org.
4

KORISNIČKI UGOVOR

Ukoliko nastavite da koristite naš sajt, prihvatate postavljanje kolačića na Vaš uređaj. Ako odlučite da ne prihvatite naše kolačiće, ne možemo garantovati da ćete u potpunosti uživati u sadržajima sajta kao što bi to inače bio slučaj.

©Copyright 2024 Sva autorska prava zadržava PanConnect doo