O nama

Panconnect doo je dobio dozvolu za rad od strane Narodne banke Srbije 22.03.2021. i time stekao pravo da obavlja poslove posredovanja u osiguranju kao i da pruža stručnu pomoć prilikom procena rizka i obrade odštetnih zahteva svojih klijenata.
Na prvom mestu, ispoštovali smo stroge formalne zahteve propisane od strane Narodne banke Srbije kako bi mogli da se bavimo gore navedenim poslovima. Sa druge strane imamo veoma iskusan, kvalitetan, profesionalan i kreativan tim ljudi koji pokriva sve oblasti osiguranja i koristi svoje višegodinje iskustvo rada u sferi osiguranja kako bi kvalitetno servisirao veliki broj naših vernih klijenata.
Imamo odličan spoj mladosti i iskustva. Ono što nas povezuje u kompaktnu celinu je profesionalna posvećenost, ljubav prema svom poslu i čovekoljublje. 


Zašto baš mi?

Naš imperativ je zadovoljan klijent. Negujemo visoku poslovnu etiku i profesionalnu kulturu na koju se oslanjamo u svakodnevnom kontaktu sa ljudima. Umemo da pažljivo slušamo potrebe naših klijenata kako bismo bili u prilici da predložimo optimalno rešenje i kreiramo polise osiguranja koje maksimalno odgovaraju njihovim potrebama.

©Copyright 2024 Sva autorska prava zadržava PanConnect doo